ODRŽANI DANI ARHITEKATA 2.0

Trodnevna konferencija Dani arhitekata 2.0, čija je tema obrazovanje kao ključ za pravni i profesionalni napredak društva u cjelini a time i arhitektonske struke održana je od 3. do 5. svibnja 2018. godine u hotelu Lone u Rovinju pred više od 400 sudionika. Temu oblikovanja obrazovanja arhitekata otovorili su akademik Nikola Bašić i renomirani riječki arhitekt Idis Turato te Klaudio Muça iz danskog arhitektonskog studija CEBRA koji je govorio o arhitekturi koja inspirira
saznaj više

DODIJELJENE MEDALJE ZA ARHITEKTURU, URBANIZAM I KONCEPTUALNI POTHVAT HRVATSKE KOMORE ARHITEKATA ZA 2017. godinu

Dobitnici Medalje za arhitekturu su Svebor Andrijević i Luka Korlaet, autori projekta "Stambeni sklop Jordanovac" u Zagrebu. Zoran Hebar, autor projekta "Revitalizacija prostora uz rijeku Savu u Zagrebu, s osvrtom na uređenje toka u cjelini" dobitnik je Medalje za urbanizam, dok je Dinko Peračić, za arhitektonsko djelo "Muzej moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci" dobitnik Medalje za konceputalni pothvat.
saznaj više

zeleni dan hrvatske komore arhitekata

Na IX. zagrebačkom energetskom tjednu Hrvatska komora arhitekata, već tradicionalno ima svoj dan. Blok predavanja pod nazivom ZOOM OUT pokriva temu Kako energetski pristup primijeniti u fazi urbanističkog planiranja. Na Zelenom danu HKA sudjelovali su, kao predavači Alberto Schiavinato, Sabina Sabljić, Saša Bradić, Mateo Biluš, Silvano Sušilović, Ferdinand Reiter, Iva Kovačić te prof. Tihomir Jukić.
saznaj više

JAVNI POZIV NA DODJELU FINANCIJSKIH SREDSTAVA ZA POTICANJE PROJEKATA ČLANOVA HKA U 2018. GODINI

U ponedjeljak 14. svibnja 2018. godine u 16,00 sati ističe rok za dostavu projekta za dodjelu financijskih sredstava članovima Komore. Prijave se podnose isključivo na e-mail projekti@arhitekti-hka.hr (s naznakom: prijava projekta). Prijave se podnose na obrascu za prijavu projekata, koji je dostupan u izborniku poticanje projekata članova ili ga možete preuzeti ovdje.
saznaj više

hrvatska komora arhitekata na facebooku i instagramu

Hrvatska komora arhitekta je aktivna na facebooku te instagramu te vas ovim putem pozivamo da posjetite stranice Komore na društvenim mrežama!!!

Hrvatska komora arhitekata /
Ulica grada Vukovara 271/II 10000 Zagreb /
Tel: +385 (0)1 5508 - 410 / Fax: +385 (0)1 5508 - 403 /
arhitekti@arhitekti-hka.hr / Copyright (c) HKA 2018

Ovaj mail je poslan na adresu {{{MAIL}}}.
{{{REMOVE_ME_LINK}}}.
Copyright (c) HKA 2018.