lone  
 
 

Poštovane kolegice i poštovani kolege,

izrazito nam je zadovoljstvo pozvati vas na Dane arhitekata 1.0 koje prvi puta organizira Hrvatska komora arhitekata, u Rovinju, u hotelu Lone od 11. do 13. svibnja 2017. godine.

Dane arhitekata 1.0 organiziramo sa željom i namjerom da postanu tradicionalno godišnje okupljanje svih hrvatskih arhitekata, kao i svih ostalih struka u graditeljstvu. Cilj nam je da Dani arhitekata postanu ključno mjesto gdje će se jednom godišnje prezentirati i raspravljati značajne teme za rad arhitekata u Hrvatskoj i Europskoj Uniji poput zakonske regulative, djelatnosti arhitekata u budućnosti, prostornog planiranja i urbanizma te poduzetništva u arhitekturi.

Aktualan i stručno osmišljen program sastojat će se od plenarnih predavanja, prezentacija i okruglih stolova i odvijat će se paralelno u više dvorana.

Pozivamo Vas da aktivno pridonesete uspjehu Dana arhitekata na nacin da Komori predložite teme koje želite čuti na Danima te za koje smatrate da ih treba kritički raspraviti. Molimo da Vaše prijedloge pošaljete na ssu@arhitekti-hka.hr do 26. kolovoza 2016. godine. Vidimo se na Danima arhitekata 1.0 u Rovinju!

Vidimo se na Danima arhitekata 1.0 u Rovinju!

 

 
 
 
 
lone
 
  hka

arhitekti-hka.hr
arhitekt@arhitekti-hka.hr
T +385 (0)1 5508 - 410
F +385 (0)1 5508 - 403

 
     
 

Ovaj mail je poslan na adresu {{{MAIL}}}. {{{REMOVE_ME_LINK}}}.
Copyright (c) HKA 2016