naslovnica

 

Sjednica Upravnog odbora

Održana 12. sjednica Upravnog odbora 

U srijedu, 7. rujna 2016. godine, održana je 12. redovna sjednica Upravnog odbora. Na sjednici Upravnog odbora raspravljalo se o tekućim problemima struke i kako Komora može na iste utjecati a sve sa svrhom da svojim članovima omogući što efikasnije i jednostavnije poslovanje. Jedna od važnijih tema je i donošenje Uputa o provođenju stručnog usavršavanja. Obzirom na izmjene zakona pa sam time i sustava stručnog usavršavanja Upravni odbor je usvojio Upute te su iste i objavljene na web stranicama Komore.

 

 

Odbor za informatizaciju, web i digitalne tehnologije

BIMmini konferencije 

Odbor za informatizaciju, web i digitalne tehnologije je u suradnji s voditeljem stručnog usavršavanja dogovorio održavanje BIMmini konferencija u Osijeku, Rijeci i Zagrebu.

Najavljujemo održavanje BIM mini konferencije u Osijeku u subotu 22. listopada 2016. godine

Saznaj više...

Dodatno osiguranje

za članove Komore

U svakom trenutku, ukoliko postoji interes, možete se dodatno osigurati na veći iznos od ugovorenog gdje se premija police povećava sukladno Vašim potrebama za dodatnim osiguranjem. Više informacija vezano za visinu premija možete saznati na web stranicama Komore u rubrici "Samo za članove".

Saznaj više...

Stručno usavršavanje

Upute za provođenje stručnog usavršavanja

Upute o stručnom usavršavanju jednoglasno su donesene na 12. sjednici Upravnog odbora koji je održan početkom rujna 2016. godine.

Upute možete vidjeti na našim web stranicama na sljedećem linku.

Dani Orisa 2016

U Lisinskom

Na Danima Orisa predsjednica Željka Jurković najavila je teme Dana arhitekata 1.0, koji će se održati u hotelu Lone od 11. do 13. svibnja naredne godine. Veselimo se skorom i komplementarnom stručnom događanju arhitekata u Rovinju

 

Aktualni arhitektonski natječaji


HRVATSKA KOMORA ARHITEKATA
Ulica grada Vukovara 271/II
10000 Zagreb
Tel: +385 (0)1 5508 - 410
Fax: +385 (0)1 5508 - 403
arhitekti@arhitekti-hka.hr

Ovaj mail je poslan na adresu {{{MAIL}}}. {{{REMOVE_ME_LINK}}}.
Copyright (c) HKA 2015