naslovnica

Imenici ovlaštenih arhitekata

Web stranica Komore podržava pretraživanje po imenicima...

Ovim putem Vas obavještavamo da je na web stranici Komore dostupno pretraživanje članova Komore po imenicima koje smo bili dužni uvesti slijedom novih izmjena zakona iz srpnju 2015. godine

Saznaj više...

Da bi Imenici na webu Komore bili potpuni

Potrebna nam je Vaša suglasnost za objavu službenih podataka

Molimo Vas da Vaše službene podatke pregledate i ukoliko su točni da nam date svoju suglasnost za njihovu objavu uz Vaše ime u Imeniku na web stranici Komore. Bez Vaše suglasnosti podaci ne mogu biti prikazani, sukladno naputku Agencije za zaštitu osobnih podataka.

Saznaj više...

Pitanja & odgovori

Rubrika je ažurirana

U rubrici Pitanja & odgovori možete vidjeti odgovore na često postavljanja pitanja od strane članova iz različitih strukovnih područja

Saznaj više...

Kod ministra Lovre Kuščevića

Predstavnici Hrvatske komore arhitekata posjetili MGIPU

Predsjednica HKA gđa. Željka Jurković IvanLjubić i Jasna Tucak posjetili su MGIPU na čelu s ministrom  Lovrom Kuščevićem i državnom tajnicom Dunjom Magaš. Na sastanku se primarno razgovaralo o z akonodavnom okviru u kome danas djeluju arhitekti, odgovornostima arhitekata te o sudjelovanju arhitektonske struke u postupcima izrade novih zakona.

Saznaj više...

Pravna pomoć za članove HKA

Pravni savjeti, konzultacije...

Hrvatska komora arhitekata omogućava svojim članovima besplatno pravno savjetovanje kod odvjetnika Tina Matića, koji je svake druge srijede u prostorijama HKA od 11,00 do 13,00 sati na raspolaganju članovima, a možete kontaktirati i putem telefona 01/5508-410.

HRVATSKA KOMORA ARHITEKATA
Ulica grada Vukovara 271/II
10000 Zagreb
Tel: +385 (0)1 5508 - 410
Fax: +385 (0)1 5508 - 403
arhitekti@arhitekti-hka.hr

Ovaj mail je poslan na adresu {{{MAIL}}}. {{{REMOVE_ME_LINK}}}.
Copyright (c) HKA 2015