lone  
 
 

Hotel Lone Rovinj
od 11. - 13. svibnja 2017. godine

Hrvatska komora arhitekata poziva Vas na Dane arhitekata 1.0 koji će se održati u Hotelu Lone u Rovinju, od 11. do 13. svibnja 2017. godine. Cilj nam je da Dani arhitekata postanu centralno mjesto gdje će se jedanput godišnje prezentirati i raspravljati značajne stručne i profesionalne teme za rad arhitekata u Hrvatskoj.

Centralna tema prvih Dana arhitekata, zajednički nazivnik svih stručnih predavanja i okruglih stolova je BUDUĆNOST arhitektonske i urbanističke djelatnosti u Hrvatskoj.

U okviru teme BUDUĆNOST prezentirati će se slijedeća područja: zakonodavstvo, urbanizam, arhitektura i digitalno doba, arhitektura i energetsko doba te tema arhitekti i poslovna praksa.

Prijave za sudjelovanje na Danima arhitekata 1.0 možete izvršiti do 1. svibnja 2017. godine.

Sve informacije o Danima možete naći pod www.dani.arhitekti-hka.hr

Pozivamo Vas da sudjelujete na Danima arhitekata 1.0 kako bismo svi zajednički dali doprinos promišljanju arhitektonske djelatnosti!

Vjerujemo da će prvi Dani arhitekata ostati zapamćeni kao prekretnica u položaju arhitektonske struke u hrvatskom društvu te kao potvrda da je arhitektonska profesija ključna za kreiranje održivog i kvalitetnog izgrađenog okoliša!

 

 
 
lone
 
  hka

arhitekti-hka.hr
arhitekt@arhitekti-hka.hr
T +385 (0)1 5508 - 410
F +385 (0)1 5508 - 403

 
     
 

Ovaj mail je poslan na adresu {{{MAIL}}}. {{{REMOVE_ME_LINK}}}.
Copyright (c) HKA 2016