Naslovna stranica
Naziv tvrtke Dracomerx d.o.o.
E-mailinfo@dracomerx.com
Tel21 340 820
Fax21 322 729
Webwww.dracomerx.com
AdresaMažuranićevo šetalište 14, 21000 Split
Opis djelatnosti

DRACOMERX je mlada, dinamična i brzorastuća tvrtka specijalizirana za projektiranje, prodaju i inženjering u području izolacija i sanacija u graditeljstvu. Kvaliteta poslovanja potvrđena je certifikatom ISO 9001:2000, dok je briga za okoliš potvrđena certifikatom ISO 14001:2004.

Od samog početka rada, tvrtka je okrenuta novim tehnologijama i njihovoj primjeni u graditeljstvu. Zbog odgovornog i profesionalnog rada stekli smo izvrsnu reputaciju na tržištu kao vodeća tvrtka u svojoj branši. Predanost poslu i kvaliteti obavljenog posla dovela je do toga da danas DRACOMERX posluje ne samo u Hrvatskoj već i u regiji (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo) i stalno širi svoje poslovanje.

DRACOMERX TEHNIČKI URED
Svojim klijentima pružamo tehničku podršku za sve naše proizvode i tehnologije prema principima:

 • Cjelovita rješenja izolacija u vašim projektima - projektiramo odgovarajuće izolacijske sustave za svaki projektni zadatak.
 • Brza rješenja za probleme na vašem gradilištu - ispravno i temeljito analiziramo stanje na čijoj osnovi se može predložiti odgovarajuće kvalitetno rješenje.
 • Tražimo rješenja za specifične situacije, jer ne postoji univerzalno rješenje za svaki slučaj! - predani smo prilagođavanju Vašim potrebama i donošenju brzih odluka prema promijenjenim okolnostima. Ovo je fleksibilnost koje obično nema u većim tvrtkama.

Uz kvalitetne proizvode, tehnička podrška tijekom realizacije projekta, ključan je faktor koji utječe na uspješan završetak projekta.

DRACOMERX TEHNIČKI URED pružiti će Vam stručnu podršku kroz:

 • projektiranje cjelovitih hidroizolacijskih rješenja za objekte (uključujući slojeve konstrukcije)
 • izradu elaborata fizike zgrade
 • razradu detalja odabranih rješenja (u CAD-u)
 • izradu troškovnika
 • interni nadzor kod izvođenja radova hidroizolacija
 • obuku i certificiranje novih izvođača i praćenje njihovog rada
 • praćenje globalnih trendova na području hidroizolacija i uvođenje novih rješenja prilagođenih našoj građevnoj praksi
 • održavanje seminara za permanentno stručno usavršavanje arhitekata i građevinara na području hidroizolacija
 • održavanje stručnih predavanja i obuka prodajnog osoblja trgovaca koji u svojoj ponudi nude DRACOMERXove hidroizolacijske proizvode.

Prateći s velikom entuzijazmom svjetske trendove i iskustva u izolacijama i sanacijama, u svojim rješenjima primjenjujemo stečena znanja kako u fazama projektiranja i izgradnje novih objekata tako i u sanacijama postojećih. Cilj nam je ukloniti godinama ponavljane zablude i greške u projektiranju, izvođenju i održavanju koje su rezultirale velikim štetama za vlasnike građevina i stanare.
Naš naglasak je na kvalitetnim tehnološkim rješenjima koja su jednostavna i brza za ugradnju, dugotrajna i ukupno gledano manje stoje od tradicionalnih izolacija.

DRACOMERX se nalazi među prvih 1% najboljih i najproduktivnijih tvrtki u Hrvatskoj, dobitnici smo Prve hrvatske kune te smo rangirani među najbrže rastuće tvrtke „Gazele“. DRACOMERX je zasjeo i na 50. mjesto među „303 najizdržljivije“ tvrtke u Hrvatskoj gledajući poslovni prihod, broj zaposlenih, dobit nakon oporezivanja, prosječnu mjesečnu neto plaću, opću likvidnost, financijsku snagu i konstantnost poslovanja u zadnjih 5 godina.
Sve to potvrđuje tvrtku DRACOMERX kao partnera na kojega se s povjerenjem možete osloniti.

Ukoliko gradite  novi objekt, sanirate postojeći ili Vam je jednostavno potreban savjet iz područja izolacija, slobodno nam se javite ili posjetite www.dracomerx.com

Naš cilj je pružanje najbolje moguće usluge: stručne tehničke podrške na gradilištu i u uredu zajedno s pravodobnom isporukom materijala i konkurentnim cijenama!

 Županija djelovanja:

 • cijela Republika Hrvatska

Facebook: www.facebook.com/DRACOapoteka

PODRUŽNICE:
Dracomerx d.o.o. - Zagreb
Radnička cesta 177
10 000 Zagreb
tel.: +385 (1) 2456 251
faks: +385 (1) 2455 403

Dracomerx d.o.o. - Rijeka
Čandekova 46
51 000 Rijeka
tel.: +385 (51) 403 645
faks: +385 (51) 403 649

Dracomerx d.o.o. – Beograd (Srbija)
Milutina Milankovića 25b
11 070 Beograd
tel.: +381 (11) 3099-505
faks: +381 (11) 3099-506

Brošure
Akwagard
Akwalan
Protectguard
Voltex
Waterstop RX

 

Oglašavanje

O.T.K. d.o.o.
Inker d.d. - Zoom Wienerberger O.T.K. d.o.o.