• Povećaj tekst
  • Smanji tekst
  • Negativni kontrast
  • Sivi tonovi
  • Čitljiv font
  • Reset

03/12/2014

Seminar europrojektiranja za organizacije u kulturi

Seminar će polaznicima pružati osnovna znanja i informacije potrebne za prijavu projekata i programa na europske fondove u djelatnostima bliskim kulturi te ih upoznati sa programima financiranja Europske unije, kako bi se otkrili pozivi od interesa za vlastitu organizaciju.

Ovaj tečaj pruža i jasnu mapu postojećih mogućnosti financiranja na europskoj razini te tehnike i metodologiju koja će se koristiti za izradu projekata.

Po završetku seminara, grupnim radom, bit će razvijeno nekoliko projektnih ideja za koje će se identificirati programi pogodni za vlastite aktivnosti, razvoj i postavljanje projektne ideje.

Tečaj je namijenjen onima koji znaju malo ili ništa, ali i onima koji  već nešto znaju i osjećaju  potrebu osvježiti i učvrstiti svoje znanje o europskim fondovima.

Seminar će voditi međunarodni savjetnici s višegodišnjim iskustvom europrojektiranja u Italiji i Sloveniji.

PRIJAVA:

U radu seminara može sudjelovati samo jedan predstavnik/predstavnica organizacije, a obvezno je prisustvo u sva 3 modula. Ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati u svim modulima, molimo Vas da svoje mjesto prepustite nekom drugom, obzirom da je broj polaznika ograničen na 15.

Za praćenje seminara nužno je AKTIVNO poznavanje talijanskog jezika i bazično poznavanje engleskog jezika. Naime, talijanski i engleski su radni jezici.

Molim Vas da u prijavi ukratko opišete Vašu organizaciju i iskustvo u međunarodnim projektima, ukoliko ga imate.

Prijavu i ispunjen prijavni obrazac pošaljete na e-mail: info@ika-aci.hr do četrtka, 4. prosinca 2014. godine.

U slučaju da interes sudionika prelazi organizacijske kapacitete, seminar će se ponoviti.