Obavijest o dostavi natječajnih radova vezano za Natječaj za idejno urbanističko-krajobrazno-likovno rješenje Spomen-parka žrtvama stradalim u Domovinskom ratu u Iloku

Poštovani natjecatelji,

sukladno uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite, obavještavamo vas da svoje natječajne radove za idejno urbanističko-krajobrazno-likovno rješenje spomen-parka žrtvama stradalim u Domovinskom ratu u Iloku NE ŠALJETE POŠTOM i NE DONOSITE OSOBNO na adresu raspisivača.

Radove šaljite elektronskim putem na adresu tehničke komisije natječaja koja glasi: mkrajnovic@gfos.hr.

Mail s kojeg šaljete rad ne smije ni na koji način podsjećati na autora rada.

Omotnice propisane točkom 1.8.7. Uvjeta natječaja (zapečaćene neprozirne omotnice: „AUTOR“, „ADRESA ZA OBAVIJESTI“ i „OSOBA OVLAŠTENA ZA PROJEKTIRANJE“) pošaljite poštom na adresu raspisivača natječaja u zajedničkoj omotnici kojoj ćete sami dodijeliti šifru koja će biti i na natječajnom radu koji ste poslali elektronski, kako bi se, nakon ocjenjivanja radova, mogli povezati autor i rad.

Šifru kreirajte tako da bude kombinacija 8 slova i znamenki, s uvjetom da slova ne tvore riječ. Šifra može biti mail adresa s koje ste poslali rad.

Svi ostali uvjeti natječaja ostaju nepromijenjeni.

Ove izmjene nastale su dogovorom investitora, raspisivača i provoditelja natječaja uz suglasnost Hrvatske komore arhitekata.

Ocjenjivački sud