AMBIENTA, 49. medunarodni sajam namještaja / 13. do 16. listopada na Zagrebačkom Velesajmu

AMBIENTA, 49. medunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uredenja i pratece industrije održat ce se od 13. do 16. listopada na Zagrebackom velesajmu. 
 
Ambienta i ove godine predstavlja kvalitetan izlagacki program potvrdujuci status središnjeg poslovnog dogadaja drvno-preradivacke industrije i proizvodnje namještaja. Sa sadržajnim fokusom na unutarnjem uredenju, dizajnu i pratecoj industriji, sajam je odlicno mjesto za inspiraciju u uredenju doma kao i za redizajn postojecih prostora.
 
Ovogodišnje izdanje predstavit ce tematske cjeline: Namještaj i unutarnje uredenje, Design Zone, Gradenje i opremanje, Art Fair i HoReCa program, koje koncepcijski zaokružuju pricu o suvremenom stanovanju, dizajnu, arhitekturi kao i komplementarnom segmentu ugostiteljske i hotelske opreme. 
Na sajmu sudjeluje više od sto izlagaca i suizlagaca iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Italije, Danske, Austrije, Nizozemske, Španjolske i Poljske. 
 
Pored izlagackog segmenta i predstavljanja noviteta, moci cete uživati u cjelovitom strucnom i edukativnom programu. Ocekuje vas dvodnevni skup Hrvatske komore arhitekata „Konferencija o standardima arhitektonskih usluga“ kao i predavanje strucnjaka Energetskog instituta Hrvoje Požar na aktualnu temu kako uštedjeti energiju u kucanstvu. Mjesto više traži se za konferenciju „Build your business“, Udruge Glas poduzetnika, a koja za cilj ima informiranje poduzetnika iz graditeljstva, arhitekture, uredenja interijera i eksterijera te studenata i buducih poduzetnika o nacinima vodenja poslovanja, protupotresnim sustavima gradnje, vještinama pregovaranja, kao i marketingu i odnosima s klijentima. Partner sajma Talijansko hrvatska gospodarska komora organizira okrugli stol uz prisustvo tri renomirana talijanska arhitekta.
 
Dolazak na Ambientu pruža odlicne prilike, brojne pogodnosti i sajamske popuste. Posjetite nas u paviljonu 5 Zagrebackog velesajma!
Radno vrijeme sajma je od 10.00 do 19.00 sati, a u nedjelju od 10.00 do 18.00 sati.
 
Više informacija potražite na www.zv.hr i društvenim mrežama Zagrebackog velesajma.