Javni poziv za iskaz interesa u istraživanju tržišta prije objave postupka javne nabave usluga operativnih koordinatora na području Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije

Poštovane članice i poštovani članovi,

temeljem Zakona o obnovi zgrada oštećenih potresom (NN 102/2020 i 10/2021), članak 40a., Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje provodi obnovu, uklanjanje i gradnju zamjenskih obiteljskih kuća na područjima pogođenih potresom na kojima je proglašena katastrofa (područje Sisačko-moslavačke, Karlovačke i dijela Zagrebačke županije), na temelju Odluka Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Jedna od prvih poslova je ugovaranje operativnih koordinatora (poslovi istih su definirani navedenim Zakonom i Programom mjera obnove zgrada oštećenih potresom), te je objavljen Javni poziv za iskaz interesa za iskaz interesa u istraživanju tržišta
prije objave postupka javne nabave usluga operativnih koordinatora na području Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije koji će se zaprimati do srijede 10. ožujka 2021. godine.

Prijave kao i komentare i prijedloge molimo dostavljati na adresu elektroničke pošte koordinatori@sduosz.hr ili na marijana.speranda@sduosz.hr.

Javni poziv