Konferencija i sajam ArhiBau.hr od 7. do 9. listopada uživo u Areni Zagreb

Pozivamo Vas na konferenciju i sajam ArhiBau.hr od 7. do 9. listopada uživo u Areni Zagreb!
 
 
 
Ove godine DAZ priprema svoje četiri tradicionalne konferencije: Urbanizam.zg, Arhitektura i baština, Dani zagrebačke arhitekture i Arthur-arhitektura i turizam, prošireno i napravljeno sadržajnije u sklopu velikog Sajma i konferencije kulture građenja i održivog razvoja ArhiBau.hr.
  
DAZ je glavi organizator Sajma ArhiBau.hr, uz niz partner, među kojima je i Hrvatska komora arhitekata . To je Sajam na kojeg pozivamo i sve druge inženjerske struke i druge dionike građevinskog sektora kao i gospodarstvenike i javnu upravu, kako bi uspostavili još kvalitetnije međusobne odnose.
 
 
 
Pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji u velikom i zračnom prostoru dvorane Arena gdje se, uz 60-tak predavača i niz panela konferencije te u sajamskom dijelu uz 40-tak tvrtki iz građevinske industrije, možete upoznati s mnogim stručnim detaljima za našu djelatnost.
 
U večernjem terminu oba dana konferencije 7.-8. listopada organizirano je druženje svih sudionika konferencije u otvorenom i natkrivenom prostoru oko dvorane Arena, uz vrhunskog DJ-a i live band te uz napitke uključene u kotizaciju. 
 
 
Kotizacija za učesnike konferencije je 450kn+pdv, članovi komora imaju 25% popusta, članovi DAZ-a 50%, a studenti 70%.
Konferencija se boduje s 14 sati/bodova u sklopu stručnog usavršavanja.
 
Svi zainteresirani mogu se prijaviti na POVEZNICI.
 
Više o konferenciji i programu na ArhiBau.hr
 
Veselimo se zajedničkom druženju uživo!