Marko Chiabov i Marija Rupa (March) / Don´t clean your desk / predavanje u Zadru, četvrtak, 9.12.2021. u 19 sati

U nedostatku slobodnog vremena „sebično“ smo iskoristili sudjelovanje u ciklusu predavanja „nove arhitektonske prakse“ da napravimo prijeko potreban odmak od svakodnevnog rada i šire sagledamo dosad učinjeno. Kroz predavanje ćemo predstaviti vlastite projekte i način rada kroz arhitektonsku praksu i prije nje.

Marko Chiabov

Rođen u Šibeniku 1987. godine. Diplomirao na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2013. godine. Radi samostalno i u suradnji s drugim arhitektima i uredima. Iskustvo stjecao u uredima: TIM BOLJE i Ceres. Od 2018 djeluje kroz arhitektonski ured March.
Živi i radi u Šibeniku.
 
Marija Rupa
Rođena u Zagrebu 1987. godine. Diplomirala na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2013. godine. Radi samostalno i u suradnji s drugim arhitektima i uredima. Iskustvo stjecala u uredima:  Gradir i AB Prostor.
Za diplomski rad Platoi Krešićevih livada nominirana za nagradu Piranesi u studentskoj konkurenciji 2013. godine.
Dio je projektnog tima za Centar za nove tehnologije i poduzetništvo „Trokut” u Šibeniku koji je nominiran za nagradu Viktor Kovačić te za nagradu Mies van de Rohe 2021.
Od 2020. djeluje kroz obrt Mars.
Živi i radi u Šibeniku.
 
 
Prije samog početka predavanja, naš partner tvrtka VELUX, će predstaviti novosti iz svog proizvodnog programa
 
Mjesto: Koncertna dvorana braće Bersa, Kneževa palača, Poljana Šime Budinića 3, Zadar
Vrijeme: Četvrtak u 19h; 09.12.2021.
Voditelj ovog projekta je Krešimir Damjanović.
 
Ciklus predavanja Nove arhitektonske prakse uvršten je u program stalnog stručnog usavršavanja HKA i boduje se s (4) četiri boda po predavanju.
 
Svi posjetitelji i predavači moraju imati Covid potvrdu, negativan PCR ili BAT test, potvrda o preboljenju ili cijepljenu od liječnika, a obavezno je nošenje maski bez obzira na potvrde. 
 
Obzirom da je broj mjesta ograničen molimo Vas da Vaše prisustvo najavite na ovaj MAIL; dovoljno je napisati svoje ime i prezime.