ODGOĐENI DANI ARHITEKATA 4.0

Dani arhitekata 4.0, koji su trebali krajem tjedna u Šibeniku okupiti više od 500 hrvatskih arhitekata, odgađaju se zbog opasnosti od koronavirusa. Hrvatska komora arhitekata, koja je organizator ovog najvećeg stručnog skupa arhitekata u Hrvatskoj, već je nekoliko dana u svakodnevnoj koordinaciji sa Stožerom civilne zaštite Šibensko-kninske županije. Danas poslijepodne je Županijski stožer donio odluku o otkazivanju svih događanja na otvorenom i zatvorenom prostoru (sibensko-kninska-zupanija.hr/arhiva-novosti/odluka-stoera-civilne-zatite-ibensko-kninske-upanije/2749.html. )

Svjesna važnosti suzbijanja nadolazeće zaraze koronavirusom u Hrvatskoj i opasnosti od njezinog širenja, HKA je, odgovorno podržavajući svaku aktivnost za zaustavljanje širenja zaraze,  odmah donijela odluku o odgađanju Dana arhitekata.

O novom datumu konferencije, kao i o svim ostalim detaljima, HKA će sudionike konferencije, kao i sve ostale članove obavijestiti u sljedećim danima. Komora arhitekata zahvaljuje svima na razumijevanju zbog ovih neplaniranih, kriznih okolnosti i moli sudionike Dana i članove za strpljenje.

Hrvatska komora arhitekata.