• Povećaj tekst
  • Smanji tekst
  • Negativni kontrast
  • Sivi tonovi
  • Čitljiv font
  • Reset

31/01/2023

Poziv za sudjelovanje u istraživačkom projektu

Hrvatska komora arhitekata i ove godine provodi istraživanje među članicama i članovima s ciljem dobivanja realnih i konkretnih saznanja o cijenama arhitektonskih usluga u Hrvatskoj, odnosno o cijeni rada na uslugama arhitektonskog projektiranja te stručnog i projektantskog nadzora. Ovakvo istraživanje Komora provodi svakih nekoliko godina s ciljem sagledavanja kretanja cijena arhitektonskih usluga na hrvatskom tržištu. Nije nikakva tajna da nismo zadovoljni razinom cijena naših usluga koja se danas može postići u našoj zemlji, odnosno s cijenom rada arhitekata. Iz tog razloga svrha ove ankete je istražiti kolika je sadašnja realna cijena rada na tržištu arhitektonskih usluga u Hrvatskoj. 
 
Kako bismo došli do stvarnih i objektivnih pokazatelja potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas da odvojite nešto Vašeg vremena i ispunite ovu anketu, sami ili uz pomoć računovodstvenog servisa, jer jedino tako možemo doći do relevantnih rezultata potrebnih za daljnje aktivnosti Komore u pogledu ove problematike. 
 
Prvih pet (5) sudionika koji anketu valjano ispune, bit će nagrađeni, svaki s besplatnom kotizacijom na sljedećim Danima arhitekata koji se odražvaju od 20-22. travnja u Zadru. 
 
Nakon što pripremite informacije o Vašem poslovanju kako je navedeno u nastavku ovog teksta, ispunjavanje ankete ne bi trajalo dulje od 10 minuta. 
 
Istraživanje provodi agencija PROMOCIJA PLUS d.o.o., koja jamči potpunu tajnost i zaštitu svih Vaših individualnih i poslovnih podataka. 
 
Anketa će se provoditi u razdoblju od 01.02.2023. do 20.02.2023. godine. Unaprijed se zahvaljujemo na vremenu koje ćete odvojiti za ispunjavanje ankete. Rezultati ankete bit će prezentirani na ovogodišnjim Danima arhitekata.