GBPRO DIGITAL: on-line edukacija

Hrvatski savjet za zelenu gradnju organizira multidisciplinarnu edukaciju koja obuhvaća teme iz područja zelene i održive gradnje, energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije te održivog prometa i e-mobilnosti.


Green Building Professional edukacijski program namijenjen je svima onima koji žele učiti i mijenjati svijest svih dionika uključenih u proces stvaranja i razvoja zelene gradnje za bolje danas što omogućuje kontinuirano ostvarivanje visoke kvalitete života, zdravlja i rada u prostorima u kojima boravimo uz mogućnost dobivanja značajnih ušteda primjenjujući pritom sve elemente zelene i održive gradnje!
Svjetskim istraživanjima je dokazano da objekti i prostori koji su kreirani, izvedeni i održavani prema principima zelene gradnje te koji su energetski učinkoviti ostvaruju dodatnu vrijednost za sve sudionike u procesu planiranja, projektiranja, gradnje i korištenja objekata - investitore, društvo u cjelini, prirodu i same korisnike zgrada.

Pozivamo Vas da se pridružite GBPRO DIGITAL online edukaciji o zelenoj gradnji koja se održava u listopadu 2020. godine, kroz 5 modula putem ZOOM platforme!


Moduli GBPRO DIGITAL edukacije te termini održavanja su:


1. 13.10. ODRŽIVA GRADNJA & nZEB
2. 15.10. ODRŽIVI RESURSI
3. 20.10. ENERGETSKA UČINKOVITOST I E-MOBILNOST
4. 22.10. DIGITALNA SADAŠNJOST
5. 27.10. KRUŽNO GOSPODARSTVO

Opširnije...


Svaki pojedinačni modul vrednuje se u okviru Programa stručnog usavršavanja HKA s jednim (1) satom.


Edukacija uključuje radne materijale - video predavanja, prezentacije predavača, direktan kontakt s predavačima i stručnjacima iz područja zelene i održive gradnje, stjecanje digitalnog međunarodno priznatog certifikata Green Building Professional te slobodan ulaz na veliki broj programa u organizaciji GBC-a.