Konferencija (bio)Arhitektura / sloboda održivosti


Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas da budete sudionik

Konferencije o bioarhitekturi, eko namještaju, zelenim hotelima i  dostignućima i zahtjevima digitalnog doba.

Konferencija pod nazivom

„(bio)Arhitektura / sloboda održivosti“  

održava se

15. studenog 2018. godine s početkom u 12:00 sati u Rovinju u okviru sajma Design District.
Opširnije o sajmu...

Organizator je predvidio besplatan prijevoz do Rovinja iz Zagreba, Rijeke i Splita te smještaj za određeni broj arhitekata koji žele prisustvovati Konferenciji!

Događanje je  veliko okupljanje arhitekata - profesionalaca koji vode glavnu riječ kod gradnje i uređenja turističkih objekata, posebice onih čiji su investitori ekološki osvješteni i važna im je održiva gradnja i proizvodnja te zelena ekonomija.
U duhu  ekoloških postavki, predavanja Konferencije usmjerena su na turističke objekte, itekako važne za razvoj modernog turizma.

Osim toga, Konferencija se bavi se temama digitalnog vremena u kojem se nalazimo i očekivanjima klijenata koji su poprilično navikli na drukčiju vrstu komunikacije od one koja je urođena ljudima – licem u lice.
Što od arhitekata očekuju klijenti, kako ih gledaju kroz prizmu ekologije i modernizacije, na koji način se odnositi prema medijima i dostojanstveno odraditi svoje poslanje uređenja inteijera i eksterijera pod pritiscima modernizacije – na sva ova pitanja odgovraju stručnjaci pomno izabrani za predavače.
Ukratko: Društvena odgovornost prožima se kroz  teme Konferencije i naglašava koliko je važno stvarati za čovjeka u duhu održivosti.

Konferencija se održava u okviru Prvog sajma namještaja i dizajna interijera „Design District“ i time se zaokružuje cjelokupna ponuda, interakcija i komunikacija svih dionika u lancu zelene ekonomije.

Hrvatski interijeri, organizator Sajma i Konferencije, pozivaju Vas da budete sudionik ovog događanja i provedete dva korisna i lijepa dana u Rovinju!

O Konferenciji...

Prijava

Konferencija se održava 15.11.2018. s početkom u 12:00 sati i uvrštena u  u Program SU-a HKA-a s četiri sata iz područja:

C GRAĐENJE, ODRŽIVA GRADNJA I KONTEKST 1 sat
C1.3       Arhitektura za turizam
C2.4       Alternativni oblici građenja
D KONSTRUKCIJE I TEHNOLOGIJE  3 sata
D3.1       BIM tehnologija