Stručno vođenje izložbom FIUME FANTASTIKA: FENOMENI GRADA

Društvo arhitekata Rijeka poziva Vas  na stručno vođenje izložbom FIUME FANTASTIKA: FENOMENI GRADA koja će se održati 28.10.2020. u 18.30 sati, u prostoru  Exportdrvo, Grobnička riva bb, Rijeka.

Dugo stvarana, zasnovana na najnovijim istraživanjima, izložba “Fiume Fantastika: Fenomeni grada” donosi priču o Rijeci koja je u proteklih 150 godina svoje urbane povijesti doživjela radikalan rast i postala globalno prometno i industrijsko središte

Izložba je postavljena u deset paviljona, od kojih svaki tematizira određeni riječki fenomen: Granice, Luka i željeznica, Mreže, Kino: “Stižu ljudi!”, Grad, Palača, Zajedničko tlo, Dokolica, Spomenici i Fantastične zone.

Posjet ovoj izložbi ulazi u Program stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata, te će se bodovati s dva (2) sata iz područja B 2.4.: Javni prostor u gradu (1 sat) i područja C 3.1 Nasljeđe (1 sat).

Molimo zaintesresirane da se jave putem maila na info@d-a-r.hr s obzirom na ograničen broj sudionika

Više o izložbi: https://rijeka2020.eu/fiume-fantastika-fenomeni-grada-izlo…/

Radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se sudionici pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te nošenje zaštitnih maski za lice.