• Povećaj tekst
  • Smanji tekst
  • Negativni kontrast
  • Sivi tonovi
  • Čitljiv font
  • Reset

06/02/2024

Obnova zgrade javne namjene u Hrvatskoj – postoji li recept za uspjeh? / Panel diskusija, Zagreb, 29.2.2024. u 13 sati

Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, u partnerskom odnosu s tvrtkom ROCKWOOL Adriatic d.o.o., uz podršku Društva arhitekata Zagreb, Vas poziva na panel diskusiju
 
 
Obnova zgrade javne namjene u Hrvatskoj – postoji li recept za uspjeh? 
 
 
koja će se održati u 
 
četvrtak 29. veljače 2024. godine od 13 do 16 sati.
Lokacija: Centar za odgoj i obrazovanje Slave Raškaj, Ulica Vladimira Nazora 47, Zagreb
 
Prijavite se na ovu jedinstvenu panel diskusuju na kojoj će ključni dionici uspješnog projekta obnove Centra za odgoj i obrazovanje Slave Raškaj u Zagrebu predstaviti i podijeliti svoja vrijedna iskustva.
 
Obnova ove zgrade javne namjene koja se nalazi u zaštićenoj kulturno-povijesnoj cjelini i u zoni zaštite prirode izvedena je u vrlo kratkom roku tijekom epidemije Corona virusa i pojave potresa, stoga vjerujemo da nećete propustiti priliku sudjelovati na ovom događanju na kojem ćemo razmijeniti mnogo korisnih informacija i vrijednih iskustava.
 
Sudjelovanjem na panel diskusiji ostvarit ćete 4 boda u programu stručnog usavršavanja te imati priliku poslušati izlaganja koja će pokriti zakonodavni i stručni dio ove kompleksne obnove zgrade javne namjene nakon čega slijedi stručni obilazak obnovljenog dijela ustanove.
 
Sudjelovanje je besplatno uz prethodnu registraciju putem linka, a moguće je sudjelovati uživo (limitiran broj mjesta) ili online, preko ZOOM-a.
 
Obavezno se već sad opredjelite za jednu od opcija, te molimo da javite ukoliko ipak nećete biti u mogućnosti sudjelovati uživo, kako biste svoje mjesto prepustili nekom drugom.
 
 
Panel diskusija namijenjena je arhitektima, projektantima, građevinskim stručnjacima, konzervatorima, predstavnicima državne uprave, predstavnicima JLS, ravnateljima obrazovnih, ali i drugih javnih ustanova, nevladinim organizacijama i svima onima koji su bili ili će tek biti uključeni u obnove zgrada javne namjene. 
 
Na panel diskusiji moći ćete sudjelovati uživo (limitiran broj mjesta) ili online putem ZOOM-a, u oba slučaja uz obaveznu prethodnu registraciju.
 
 
 
Sudionici panel diskusije
 
Jelena Grabovac, ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje Slave Raškaj
Tea Helman Jukić, glavna projektantica, Arhitektonski studio Helman i Jukić 
Marijana Sironić, pomoćnica pročelnika za nepokretna kulturna dobra, Grad Zagreb
Hrvojka Skoković Harašić, direktorica odjela poreza, Deloitte
Bojan Milovanović, izvanredni profesor, Sveučilište u Zagrebu, Građevinski fakultet
Božo Matijević, tehnički savjetnik, ROCKWOOL Adriatic
 
Moderator: Anđelka Toto Ormuž, voditeljica korporativnih poslova, ROCKWOOL Adriatic