• Povećaj tekst
  • Smanji tekst
  • Negativni kontrast
  • Sivi tonovi
  • Čitljiv font
  • Reset

02/04/2024

VELUX rješenja za krovove blagih nagiba - webinar / utorak, 9.4.2024. u 10 sati

Tvrtka VELUX Hrvatska d.o.o. pripremila je novi webinar u suradnji s Hrvatskom komorom arhitekata. Tema webinara je „VELUX rješenja za krovove blagih nagiba”.
 
Webinar se održava 09.04.2024. godine u 10:00 sati, online. Predavač je Tomislav Fabek, mag. ing. arch. Trajanje webinara je 45 minuta. 
VELUX rješenja za krovove blagih nagiba povećavaju volumen unutarnjeg prostora te dovode obilje dnevne svjetlosti i svježeg zraka. Prošle godine smo predstavili VELUX rješenja za ravni krov, a ove nastavljamo s rješenjima za kose krovove. Na webinaru ćemo obraditi krovove nagiba između 5° i 25° te najčešće probleme s kojima se susreću projektanti prilikom projektiranja takvih potkrovlja. Naglasak će biti na VELUX krovnoj kućici i mini krovnoj kućici koje transformiraju naizgled izgubljene tavanske prostore u atraktivna stambena potkrovlja.U 45 minuta ćemo vam objasniti i pokazati:
 
- osnovna podjela kosih krovova i glavne karakteristike,
- rješenja za potkrovlja s krovovima blagih nagiba,
- prednosti VELUX rješenja u odnosu na klasičnu krovnu kućicu,
- veći volumen i svjetla visina potkrovnog prostora,
- smjernice za projektiranje i pravilnu ugradnju kombinacija krovnih prozora i prateće opreme.
 
Prema propgramu stručnog usavršavanja HKA webinar se vrednuje s jednim (1) akademskim satom iz područja D / Konstrukcije.
.
Prijavite se putem ove POVEZNICE
 
Sudjelovanje je BESPLATNO!